Skip to content

Plavalne šole

Plavanje je poleg hoje ena glavnih aktivnosti, ki jih mora obvladati otrok. V plavalnemu klubu Ilirija imamo dolgoletno tradicijo poučevanja plavanja, ki smo jo izoblikovali na podlagi znanja in izkušenj pridobljenih v dolgih letih delovanja.

Plavalna šola predstavlja prvi korak za vstop v plavalni šport, ki je in bo glavni šport, ki ga mora osvojiti vsak otrok. Otroci se v plavalni šoli spoprijateljijo z vodo, v njej uživajo in se počutijo varne. V Plavalnem klubu Ilirija verjamemo v učenje plavanja preko igre in s tem oblikovanje temeljev za otrokov nadaljnji plavalni razvoj.

"PRIDI K NAM NA TOPLO IN SE DO POLETJA NAUČI ODLIČNO PLAVATI"

o zimski plavalni šoli

Zimska plavalna šola Ilirija v sklopu Plavalnega kluba Ilirija ima dolgoletno tradicijo kvalitetnega učenja plavanja otrok in mladine ter usmerjanja v vrhunski šport.

S 4 leti otroci preko igre spoznavajo osnovne elemente učenja plavanja in se postopoma preko osnovnih tehnik ter kasneje v športni plavalni šoli preko nadaljevalnih tehnik ter prvih tekmovalnih elementov plavanja naučijo kvalitetno plavati z dobrimi osnovami, ki jim omogočijo napredek tudi v kasnejših tekmovalnih obdobji plavalca.

Zimsko plavalno šolo izvajamo v bazenih Tivoli, vadbo izvajajo naši dolgoletni izkušeni učitelji in trenerji plavanja.

V plavalni šoli Ilirija se vpišete v katerikoli prost termin, saj v vseh terminih ponujamo vadbo otrokom med 4 in 10 letom starosti. S tem lahko pripeljete istočasno bratce in sestrice kar vam olajša logistiko, mi pa poskrbimo, da bodo otroci plavali v homogenih skupinah, kar omogoča stabilen in konstanten napredek.

Po osvojenem plavalnem znanju v zimski plavalni šoli, otroke, ki pokažejo nekaj več želje ter znanja povabimo v našo športno plavalno šolo, kjer otroci spoznajo tekmovalne tehnike, obiščejo že prva tekmovanja ter svoja znanja nadgrajujejo tudi na plavalnih pripravah.

Prednosti

Odlična lokacija v samem centru Ljubljane.

Izkušen in usposobljen strokovni kader, ki s klubom sodeluje več let.

30 min brezplačno parkiranje.

Termini ob različnih urah, za lažjo logistiko.

Prijavnica

Termini za sezono 2022-2023:

  • Ponedeljek: 16.00-17-00 in 17.30-18.30
  • Torek: 16.00-17-00 in 17.30-18.30
  • Četrtek: 16.00-17-00 in 17.30-18.30
  • Petek: 16.00-17-00 in 17.30-18.30

Cenik:

  • 1x tedensko 45 eur
  • 2x tedensko 65 eur
  • 3x tedensko 75 eur

Popusti: 

  • za 2. in vsakega nadaljnega člana istega gospodinjstva:  10%.