Mišov memorial v veselem decebru

Mišov memorial je tokrat v sklopu razvojnega pokala potekal v decembru, kjer veselega vzdušja ni manjkalo. V petek zvečer so trenerji s pomočjo staršev pričeli z organizacijo in pripravo celotnega bazena, v soboto navsezgodaj zjutraj pa so prvi plavalci skočili v vodo za razplavanje.

skupina, veselje, ekipa

Nekateri najmlajši plavalci so prvič doživeli čar tekmovanja in so pod taktirko trenerke Daše uspešno opravili s prvimi nastopi. Ker gledalcem vstop ni bil dovoljen, smo poskrbeli za prenašanje tekmovanja v živo preko youtube kanala.

Tekmovanje, start, tekma, plavanje

Plavalci s tekmovalnimi izkušnjami so odplavali kar nekaj osebnih rekordov in posegli po najvišjih stopničkah. Rezultati Ilirijanov so objavljeni na tej povezavi.

štafeta, tretje mesto, Ilirija

Med tekmovanjem sta Lara in Nika prinašali darila joker skupinam, kjer je zmagovalec skupine prejel nagrade naših sponzorjev. Na tem mestu se zahvaljujemo trgovini Aquamania, Norik Sub in Modra let, ki so prispevali darila.

Rihtman, zmaga

Hvala vsem sodnikom (in pripravnikom) za uspešno izvedeno tekmovanje, brez vas tekmovanja ne bi bilo mogoče izvesti. Prav tako velika hvala staršem za pomoč pri organizaciji tekmovanja, še posebej Vladotu, ki je omogočil prenos Mišovega memoriala v živo.

Hudovornik