Skip to content

Plavanje velja za najbolj zdrav šport predvsem z vidika vpliva vode na telo. Poleg odličnega počutja, ki ga plavalec zaradi sproščanja endorfinov občuti po treningu, ima plavanje velik vpliv tudi na zdravje posameznika. Z aerobnim treningom se namreč krepi kapaciteta pljuč, izboljšuje se prekrvavitev, med vadbo se razbremenijo sklepi, krepi se srčna mišica in povečuje se splošna gibljivosti. Poleg tega ne gre zanemariti socialnega vidika skupinske vadbe, saj se z leti oblikujejo povezane skupine plavalcev, med katerimi se spletejo dobra prijateljstva.

PROSTIH SAMO ŠE NEKAJ AVGUSTOVSKIH TERMINOV na BAZENU KODELJEVO

PONEDELJEK
6:15 h, 19h, 20h

TOREK
6:15 h, 19h, 20h

SREDA
6:15 h, 19h, 20h

ČETRTEK
6:15 h, 19h

PETEK
6:15 h, 19h

V plavalnem klubu Ilirija omogočamo celoletno rekreativno plavanje za odrasle. Pozimi se treningi izvajajo na bazenih v Tivoliju, na Kodeljevem in na Fakulteti za šport. V času prenove kopališča Ilirija, se bodo poleti treningi izvajali v Tivoliju in na Kodeljevem.

Plavalci lahko izbirajo med jutranjimi in večernimi termini, tako da si lahko vsakdo za trening najde čas, ki mu najbolj ustreza. Vodeno vadbo organiziramo tudi ob vikendih, ob nedeljah pa lahko izkoristite paket družinskega plavanja.

Z redno vadbo naši plavalci izboljšajo in izpopolnijo svoje znanje plavalnih tehnik, povečajo učinkovitost svojega plavanja, tako vzdržljivost kot hitrost, hkrati pa lahko preverjajo svoj napredek na različnih rekreativnih tekmovanjih v plavanju ali v športih, v katerih je plavanje ena od disciplin. Treningi se izvajajo pod strokovnim vodstvom usposobljenih plavalnih trenerjev, ki s svojim znanjem in izkušnjami pripomorejo k doseganju zastavljenih ciljev.

Nivo 1

Plavalec preplava najmanj 50m v poljubni tehniki, se ne boji globoke vode, potopi glavo in izdihuje zrak pod vodo.

Nivo 2

Plavalec preplava najmanj 50m v treh tehnikah plavanja (kravl, prsno in hrbtno).

V mesecu juliju bo vadba potekala v bazenu Tivoli, in sicer zjutraj od 6.15 do 7.15 in popoldan od 18.00 do 19.00 in od 19.00 do 20.00.

V mesecu avgustu bo vadba potekala v bazenu Kodeljevo, in sicer zjutraj od 6.15 do 7.15 in popoldan od 19.00 do 20.00 in od 20.00 do 21.00.

Z vami bodo trenerji, ki že vrsto let uspešno vodijo skupine odraslih plavalcev pri Plavalnem klubu Ilirija.

Ker se zavedamo, da je telesna aktivnost pomembna tudi v poletnem času, smo za vas pripravili ugoden način plačila v primeru hkratnega plačila za dva meseca vadbe.

Spodaj se nahaja elektronska prijavnica na poletni program plavanja za odrasle pri Plavalnem klubu Ilirija, ki je OBVEZUJOČA. Zaradi velikega zanimanja vam predlagamo, da prijavo opravite čim prej, s plačilom pa si zagotovite mesto v skupini.

Cenik:

Plačilo za en mesec vadbe:

  • 48 Eur 1x tedensko
  • 65 Eur 2x tedensko
  • 75 Eur 3x tedensko

Paket (plačilo za julij in avgust v enkratnem znesku):

  • 89 Eur 1x tedensko
  • 119 Eur 2x tedensko
  • 139 Eur 3x tedensko

V primeru dveh ali več članov v družini (isto gospodinjstvo) prejme drugi član in vsak naslednji član v družini 10 % popust.