Skip to content

Poletna plavalna šola poteka med šolskimi počitnicami, v času, ko so starši na delu, zato je idealna rešitev za varstvo otrok od 4 let dalje. Združuje kvalitetno varstvo z veliko igre in gibanja ter strokovno in poglobljeno učenje plavanja, zato bo otrok v vodi toliko bolj svoboden in sproščen. Poteka od junija do avgusta v dvotedenskih sklopih. Omogoča zabavno, zanimivo, a hkrati poučno preživljanje poletnih počitnic v vodi pod vodstvom izkušenih plavalnih učiteljev.

V poletni plavalni šoli najmlajši otroci na zabaven način spoznajo gibanje v vodi in naredijo prve zamahe in udarce v vodi. Starejši in tisti, ki imajo za seboj že nekaj preplavanih kilometrov, pa se izpopolnjujejo v vseh štirih plavalnih tehnikah. Na kopališču Ilirija v dopoldanskem času ni drugih obiskovalcev, bazen je v tem času namenjen zgolj plavalni šoli. Skupine so dovolj majhne, da lahko vsakemu otroku posvetimo dovolj časa za individualni napredek.

Poletna plavalna šola poteka med šolskimi počitnicami, v času, ko so starši na delu, zato je idealna rešitev za varstvo otrok od 4 let dalje.  Združuje kvalitetno varstvo z veliko igre in gibanja ter strokovno in poglobljeno učenje plavanja, zato bo otrok v vodi toliko bolj svoboden in sproščen.

Poteka od junija do avgusta v dvotedenskih sklopih. Omogoča zabavno, zanimivo, a hkrati poučno preživljanje poletnih počitnic v vodi pod vodstvom izkušenih plavalnih učiteljev.

V poletni plavalni šoli najmlajši otroci na zabaven način spoznajo gibanje v vodi in naredijo prve zamahe in udarce v vodi. Starejši in tisti, ki imajo za seboj že nekaj preplavanih kilometrov, pa se izpopolnjujejo v vseh štirih plavalnih tehnikah.

Na kopališču Ilirija v dopoldanskem času ni drugih obiskovalcev, bazen je v tem času namenjen zgolj plavalni šoli. Skupine so dovolj majhne, da lahko vsakemu otroku posvetimo dovolj časa za individualni napredek.