Piškotki

1. Politika piškotkov:

S to Politiko piškotkov vam želimo zagotoviti vse potrebne informacije glede piškotkov, ki jih uporabljamo na spletni strani www.goodmood.si. Informacije vsebujejo splošne podatke o piškotkih, možnosti uporabnikov spletne strani ter informacije glede specifičnih piškotkov, ki jih uporablja www.goodmood.si oziroma jih z našim soglasjem uporabljajo tretje osebe.

Ta politika piškotkov je del Politike zasebnosti & Splošnih pogojev uporabe www.pki.si in www.plavalniklub-ilirija.si

2. Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik ob vašem obisku spletne strani. Spletni strani so piškotki v pomoč, da vas prepozna ob ponovnem obisku in nam posreduje informacije o vaših aktivnostih na naši spletni strani. Piškotki torej zbirajo informacije glede vaše uporabe spletne strani ter podatke glede vaše naprave, s katero dostopate do spletne strani. V tem primeru gre za vaš IP naslov, tip brskalnika, demografske podatke in URL naslov od druge spletne strani, v primeru da ste na našo spletno stran prišli preko druge povezave.

Obstajajo različne vrste piškotkov. Z vidika njihove življenjske dobe (koliko dolgo so shranjeni na vašem računalniku) ločimo »začasne oz. sejne« in »trajne oz. shranjene« piškotke. Začasni piškotki se shranijo le za čas vašega obiska na spletni strani in se samodejno zbrišejo v trenutku ko zaprete vaš spletni brskalnik. Na nasprotni strani trajni piškotki na vaši napravi ostanejo shranjeni tudi potem, ko niste več na spletu. Na vaši napravi (računalniku, mobilnem telefonu) so shranjeni določen čas in se ponovno aktivirajo vsakič ko obiščete spletno stran, kjer so piškotki nastali.

4. Piškotki tretjih oseb:

Da bi lahko svojim uporabnikom zagotovili najboljšo izkušnjo pri uporabi naših storitev, poleg lastnih piškotkov uporabljamo tudi piškotke uglednih tretjih oseb, kar nam pomaga optimizirati našo spletno stran in analizirati kako se naša spleta stran uporablja s strani uporabnikov.

Naslednja orodja nam pomagajo to doseči z uporabo piškotkov:

– ORODJE: Google Analytics

– VRSTA PIŠKOTKOV: strani

– KAJ SLEDIMO: interakcija obiskovalcev na spletni strani

5. Soglasje

Po našem prepričanju mora imeti vsak obiskovalec naše spletne strani možnost nadziranja zbiranja njegovih osebnih podatkov, povezanega z obiskom spletne strani www.goodmood.si. V primeru da se ne strinjate z uporabo piškotkov z naše strani, prosimo da prenehate z njenim uporabljanjem.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani nakazujete vaše soglasje (skladno s Politiko zasebnosti in Splošnimi pogoji uporabe) k uporabi:

– piškotkov omenjenih v tej politiki;

– vaših osebnih podatkov, ki jih pridobimo z uporabo piškotkov.

Zavezani smo k varovanju osebnih podatkov medtem ko uporabljate našo spleto stran in druge storitve Politiko zasebnosti.

6. Dodatne informacije in kontaktni podatki:

V primeru, da potrebujete kakršne koli dodatne informacije, vam svetujemo da obiščete spletno stran www.aboutcookies.org ali www.whatarecookies.com.

V primeru da bi nas želeli kontaktirati, nam prosimo posredujte elektornsko sporočilo na naslov: info@goodmood.si.

 

Osveženo: maj 2021